В ексклузивно интервю за предаването Видимо и Невидимо: Контрапропаганда“ с

...
 В ексклузивно интервю за предаването Видимо и Невидимо: Контрапропаганда“ с
Коментари Харесай

Ген. Бен Ходжис: Русия трябва да бъде разгромена!

 В извънредно изявление за предаването „ Видимо и Невидимо: Контрапропаганда “ с водещ Светослав Нахум, някогашният главнокомандващ на армията на Съединени американски щати в Европа ген. Бен Ходжис разяснява развиването на войната в Украйна през 2023 година, измеренията на съветската нуклеарна опасност за света, значимостта на България за Кремъл като врата към Балканите и имперските проекти на  Москва за района.

Според американския военачалник, отговарял дълго за сигурността на Европа, България е извънредно значима, основна част от района на Черно море и зоната за сигурност на Балканите сред Черно и Адриатическо море. Затова Съединените щати дружно с гръцките съдружници са създали инфраструктура, благодарение на която да доставят енергийни запаси и стратегическо отбранително съоръжение на север към Балканския район. Русия е мощно заинтригувана от неустойчивостта на Балканите, с цел да основава проблеми на съдружниците от НАТО и за членовете на Европейски Съюз в района и да отвлича вниманието от Украйна. Кремъл ще се опита и да ограничи опциите за по-нататъшна западна интеграция на Сърбия, Косово и други народи в района. Сега е моментът България да влага повече във военна инфраструктура, поучава ген. Ходжис.

Повече няма да има „ бизнес както нормално “, единственият излаз от войната е цялостен погром на Русия в Украйна, би трябвало да има интернационален арбитражен съд за сегашната клика на Путин в Кремъл, безапелационен е генералът. 

Ще се намеси ли НАТО във войната? Какъв е новият проект на Съединени американски щати за развиване и отбрана на зоната на Черно море? Гледайте  първото за българска медия изявление на ген. Ходжис, с цел да разберете!  
Интервюто с ген. Ходжис е на британски език:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР